• nybjtp

ʻO Chronic Fatigue Syndrome: Hoʻomaopopo a mālama i ka hopena

ʻO Chronic Fatigue Syndrome (CFS), i ʻike ʻia ʻo Myalgic Encephalomyelitis (ME), he maʻi paʻakikī i hōʻike ʻia e ka luhi nui ʻaʻole hiki ke wehewehe ʻia e kekahi maʻi olakino.Hiki ke ʻoi aku ka luhi me ka hoʻoikaika kino a noʻonoʻo akā ʻaʻole maikaʻi me ka hoʻomaha.Ma ke ʻano he mea hana huahana olakino koʻikoʻi ma Kina, ua hoʻolaʻa ʻia ʻo LIREN Company Limited i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka mālama maʻi ma o nā huahana pale hāʻule hou.Loaʻa i kā mākou laulāpad sensor moe, nā pad sensor noho, nā kahu kelepona kelepona, nā pagers, moena papahele, anā mākaʻikaʻi.Ma kēia ʻatikala, ʻimi mākou i ka CFS a pehea e hiki ai i nā huahana LIREN ke kōkua i ka mālama ʻana i kona hopena i ka poʻe ʻelemakule.

r (1) (1)

He aha ka Chronic Fatigue Syndrome?

ʻO Chronic Fatigue Syndrome kahi maʻi hoʻonāwaliwali e pili ana i nā tausani o nā kānaka a puni ka honua.ʻAʻole ʻike ʻia kona kumu maoli, akā ua manaʻo ʻia e hoʻoulu ʻia e ka hui pū ʻana o nā mea e like me nā maʻi maʻi viral, nā pilikia ʻōnaehana pale, nā hormonal imbalances, a me ke kaumaha noʻonoʻo.Aia nā hōʻailona mua:

● Ka luhi nui: Ka luhi mau a wehewehe ʻole ʻaʻole maikaʻi me ka hoʻomaha.

● Nā pilikia moe: ʻO ka hiamoe maikaʻi ʻole a me ka hiamoe.

● Pilikia noʻonoʻo: Pohō hoʻomanaʻo, paʻakikī ka noʻonoʻo ʻana, a me ka noe noʻonoʻo.

● ʻeha: ʻEha ʻiʻo, ʻeha ami me ka pehu ʻole a ʻulaʻula paha, a me ke poʻo.

ʻO ka hopena o ka CFS ma luna o nā ʻelemakule

Hiki i ka CFS ke hoʻoikaika nui i ka poʻe ʻelemakule, e pili ana i ko lākou hiki ke hana i nā hana o kēlā me kēia lā a me ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ko lākou ola.ʻO kekahi o nā pilikia nui:

● Hoʻemi ʻia ka neʻe ʻana:Hiki i ka luhi a me ka ʻeha ke hoʻopaʻa i ka neʻe ʻana, e paʻakikī ai i ka poʻe ʻelemakule ke neʻe me ka palekana.

Hoʻonui ʻia ka hāʻule ʻana:Hiki i ka nawaliwali a me ka paʻakikī o ka naʻau ke hoʻonui i ka hāʻule a me nā ʻeha.

Pono no ka mālama mau:He nui nā poʻe maʻi ʻelemakule me CFS e koi i ka mālama mau a me ka nānā ʻana e hōʻoia i ko lākou palekana a me ka maikaʻi.

Na LIREN no ka hooponopono ana i ka CFS

Ma LIREN, maopopo iā mākou nā pilikia kū hoʻokahi e kū nei i nā poʻe maʻi ʻelemakule me CFS.Hoʻolālā ʻia kā mākou huahana e hāʻawi i ke kākoʻo piha a hoʻomaikaʻi i ka palekana o ka maʻi.

r (2)

Moe Sensor Pads

ʻO kā mākoupad sensor moehe mea koʻikoʻi no ka nānā ʻana i nā maʻi i ka wā hoʻomaha.Hoʻomaopopo kēia mau pad i nā kahu mālama i ka wā e hoʻāʻo ai ka mea maʻi e haʻalele i kahi moe, e kōkua ana i ka pale ʻana i ka hāʻule ʻana a hōʻoia i ke kōkua kūpono.

Nā Pads Sensor Noho

ʻO kanā pad sensor nohohāʻawi i ka nānā pono no nā poʻe maʻi e hoʻolimalima manawa nui e noho ana.ʻIke kēia mau pads i nā neʻe a me nā mea mālama makaʻala, e hōʻemi ana i ka hopena o ka hāʻule ʻana i ka wā e hoʻāʻo ai nā maʻi e kū.

Nā mea hoʻokipa kelepona a nā kahu hānai

Pono ke kamaʻilio maikaʻi ma waena o nā maʻi a me nā mea mālama.ʻO kā mākounā kahu kelepona keleponaanā pagershiki i nā poʻe maʻi ke noi maʻalahi i ke kōkua, e hōʻoia i nā manawa pane wikiwiki a hoʻonui i ka palekana holoʻokoʻa.

Moena Papa

Hoʻonohonoho pono ʻiamoena papahelehiki ke ʻike i ka neʻe ʻana o ka maʻi a hoʻouna i nā leka i nā mea mālama.Pono kēia mau moena ma nā wahi pilikia nui e like me ka ʻaoʻao moe a me nā puka lua.

Nā kiaʻi

Ke nānā mau nei me kā mākou holomuanā mākaʻikaʻihāʻawi i ka ʻikepili manawa maoli no ka hana maʻi.Hāʻawi kēia i nā kahu mālama e nānā i nā ʻano neʻe a komo koke i ka wā e pono ai.

Hoʻonui i ka mālama ʻana i nā ʻelemakule me nā huahana LIREN

Hoʻokomo i ka maikaʻi kiʻekiʻeʻōnaehana hoʻālaa he mea koʻikoʻi ka nānā ʻana i nā hāʻina no ka hāʻawi ʻana i ka mālama piha no nā poʻe maʻi ʻelemakule me CFS.Hoʻolālā ʻia nā huahana a LIREN e kākoʻomālama makuama ka hāʻawi ʻana i nā ʻōnaehana nānā pono a maikaʻi e hoʻomaikaʻi ai i ka palekana a me ka maikaʻi.

Hoolako pololei i na lako laau lapaau

ʻO LIREN, ma ke ʻano he mea hana Kina, ua kūpaʻa i ka hoʻolakolako lako ponoi nā hale mālama ola kino anā mākua mālama.Loaʻa kā mākou huahana ma o nā mea hoʻolako lāʻau lapaʻau kokoke iā ʻoe, e hōʻoiaʻiʻo ana e loaʻa i kāu keʻena i nā hopena maikaʻi loa no ka mālama ʻana i ka CFS a me ka hoʻonui ʻana i ka mālama maʻi.

Hōʻuluʻulu manaʻo

ʻO ka Chronic Fatigue Syndrome ka pilikia nui no ka poʻe ʻelemakule, akā me ke kākoʻo kūpono a me nā huahana, hiki ke hoʻokele maikaʻi ʻia kona hopena.Ka laula o LIREN opad sensor moe, nā pad sensor noho, nā kahu kelepona kelepona, nā pagers, moena papahele, anā mākaʻikaʻiua hoʻolālā ʻia e hoʻonui i ka palekana a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ke ola no ka poʻe i hoʻopilikia ʻia e CFS.

Kipawww.lirenelectric.come aʻo hou e pili ana i kā mākou huahana a pehea e hiki ai ke hoʻohui ʻia i loko o ka papahana pale hāʻule o kāu keʻena mālama ola.Loaʻa kā mākou huahana ma o nā mea hoʻolako lāʻau lapaʻau kokoke iā ʻoe, e hōʻoiaʻiʻo ana e loaʻa i kāu keʻena i nā hopena maikaʻi loa no ka mālama ʻana i ka CFS a me ka hoʻonui ʻana i ka mālama maʻi.

Ke ʻimi nei ʻo LIREN i nā mea hoʻolaha e hana pū me nā mākeke koʻikoʻi.Paipai ʻia nā poʻe hoihoi e kelepona ma ocustomerservice@lirenltd.comno nā kikoʻī hou aku.


Ka manawa hoʻouna: Iune-28-2024